slides-tabs-aarts-dakwerk

Dakdekker in Tilburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven en omgeving

Is een lekkend dak voor u ook een grote ergernis? Dat begrijpen wij als geen ander, een lekkage kan onderdelen van het pand, zoals plafonds en muren, aantasten. Om lekkages te voorkomen kunt u uw dak het beste goed laten onderhouden en op tijd laten vervangen. Wij hebben jarenlange ervaring als dakdekker en leveren gegarandeerd kwalitatief hoogwaardig dakwerk. Wij werken in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven.

Zinken daken en dakgoten

Voor zink-, lood- en dakwerk zijn echte professionals nodig. Onze dakdekkers hebben de juiste opleiding en jarenlange ervaring. Of het nu om een dakgoot, de regenwaterafvoer of een roevendak gaat, wij kunnen het voor u maken. Zink kan worden toegepast voor de bekleding van daken en gevels. Het gebruik van zink geeft uw woning niet alleen een luxe uitstraling, het maakt uw dak en gevel duurzaam. Zinken dakgoten kunnen goed tegen harde wind en hebben een langere levensduur. Het werken met zink behoort tot onze specialiteiten, uw dak is bij ons in goede handen.

Wilt u graag meer informatie over dakbedekking of zinken dakgoten? Neem dan contact op met de dakdekker van loodgietersbedrijf Aarts. U kunt ons inschakelen als u in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven en omgeving woont.

Neem contact op
DAKWERK-NAAST


Top